Babagan awake dhewe

HEBEI FUZHI IMPORT&EXPORT TRADING CO., LTD

Shijiazhuang Goldden Cloth Co.,Ltd

Ing 2015 HEBEI FUZHI IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD nyiyapake pabrik kain lan sirah model anyar sing pertama.Pabrik rajutan kapindho bakal disiyapake ing taun 2017 (Shijiazhuang Goldden Cloth Co., Ltd) Pabrik duwe jalur produksi model anyar lan sistem pangolahan otomatis komputer tingkat internasional.Swara 500 buruh lan 600 mesin bisa nyedhiyakake luwih saka 6000,000pcs kapasitas produksi saben sasi.Tim Profesional sing dhuwur bakal nyedhiyakake solusi lengkap lan produk sing paling apik kanggo kabeh pelanggan global.Kain, nyandhang sirah, selendang, sarung tangan lan akeh produk seri sing adol luwih saka 100 negara lan entuk pujian & pangenalan sing padha.Desain, sales, produksi lan tim & sistem QC sing unggul FUZHI bakal nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo kabeh pelanggan global uga.Sawetara teknologi kain daur ulang perlindungan lingkungan lan teknologi kain reflektif wis dipatenake lan disenengi dening akeh pelanggan.FUZHI uga melu ing luwih saka 15 pameran ing ngarep & luar negeri lan ngunjungi pelanggan jaban rangkah saben taun.

pabrik

LOKASI

Bengkel lan pangkalan kantor pusat ing kutha Shijiazhuang (provinsi HEBEI). Ing jejere pelabuhan Tianjin lan ibukutha Beijing (1 jam kanthi sepur kacepetan dhuwur), Nyedhiyakake dhukungan kebijakan bisnis sing apik lan transportasi internasional sing trep.

sertifikat

HEBEI FUZHI IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD minangka perusahaan VIP saka Hebei Import and Export Chamber of Commerce.Ing 10 taun kepungkur, HEBEI FUZHI IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD wis menang akeh penghargaan lan entuk luwih saka 100 paten.Kangge ndhaptar EuropeanTrademark dhewe (merek FUZHI) lan wis lulus BSCI & SEDEX & ISO lan akeh sertifikasi.

logo kustom topi baseball(1)

KASUS

kasus

TIM

Aaron (Manajer Umum)

Harun

Manajer umum

Sales Supervisor (2)

Caroline

Sales Supervisor

Sales supervisor

Lisa

Sales Supervisor

Dodolan

Aimee

Dodolan

BUDAYA PERUSAHAAN

FUZHI terus-terusan nginovasi produk lan nganyarke layanan ing jaman kepungkur lan bakal maju ing mangsa ngarep. Nindakake siji sing paling apik ing kabeh urip yaiku slogan wong FUZHI.