produk Natal

  • Topi lan Selendang Natal Dewasa Anyar 2021

    Topi lan Selendang Natal Dewasa Anyar 2021

    1.Material 100% akrilik.

    2. Set yaiku selendang lan topi.

    3. Pola kasebut yaiku pola Natal.

    4. Iki alus lan anget ing mangsa.

    5.Rega cocok lan welcome kanggo takon kita.

  • Topi rajut LED Natal

    Topi rajut LED Natal

    1. Topi rajutan Natal LED
    2. Topi digawe saka polypropylene.
    3. Sampeyan bisa nganggo ing Natal.
    4. Tirai duwe pola Natal lan bal wol ing sisih ndhuwur.
    5. Topi kasebut dilengkapi lampu warna-warni LED.

  • Topi Natal LED Mickey Mouse

    Topi Natal LED Mickey Mouse

    1. Topi Natal LED
    2.Material akrilik lan bulu kutub.
    3. Wis akeh lampu cilik warni karo LED.
    4. Pola Mickey Mouse katon lucu, disenengi wong diwasa lan bocah-bocah.
    5.Lampu LED bisa ngganti warna sing beda-beda, sing perayaan banget.
    6.We ndhukung kustomisasi pola liyane lan lampu LED werna liyane.