Custom Warm Winter Beanie kanggo Wanita

Katrangan singkat:

1.Material 100% akrilik.2. Printing punika dasi dyed.3. Topi warni, katon modis banget.4. Topi anget lan alus.5. Ana akeh werna kanggo milih.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Bahan: 100% Akrilik
ukuran: Pas tutup sing bisa diatur kanggo kabeh ukuran diwasa.
warna: Akeh warna sing bisa dipilih.
Logo khusus: Bordir, sulaman 3D, printing, printing transfer panas, printing Sublimasi lan liya-liyane.
MOQ: MOQ kurang lan saham cukup
Packing: 10 pcs/polybag, 200 pcs/karton luar
Paket kustom: Ok
Label adat: Ok
wektu pangiriman: 3-30 dina
Fitur: Nyaman lan Breathable

Titik sadean

1. Kain alus lan ramah kulit.
2. Nganggo kanggo nyegah kadhemen lan tetep anget.
3. Fashion iku serba guna lan ayu.
4. Wong lanang lan wadon bisa nganggo, ora preduli saka jinis.

New-Gaya-Anget-Cap-Winter-Hats-Beanie-for-Women.webp (2)
New-Gaya-Anget-Cap-Winter-Hats-Beanie-for-Women.webp (4)

Aplikasi Produk

1. Kita bisa nggawe ukuran diwasa lan bocah-bocah.
2. Sampeyan bisa sijine logo ing kupluk.
3. Topi sing cuffed lan hiasan.
4. Gampang kanggo cocog sandhangan lan werna padhang.

New-Gaya-Anget-Cap-Winter-Hats-Beanie-for-Women.webp (1)
289265

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?
    Ya, nanging biaya pengiriman.

    2. Carane sampeyan bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi kanggo konfirmasi customer.Lan Pemriksaan pungkasan sadurunge dikirim.

    3. Carane akeh MOQ sampeyan?
    1pc wis ok!

    4. Apa sampeyan nampa OEM & ODM & logo Custom?
    Ya, kita profesional ing wilayah iki luwih saka 20 taun lan nggarap akeh merek gedhe.

    5. Apa jinis produk sing sampeyan gawe?
    Headwear, Busana, Selendang, Sarung Tangan, Celemek

    6. Apa sampeyan pabrik?
    ya wis!Sugeng rawuh dateng kita.

    7. Kepiye carane kita bisa pesen lan mbayar?
    Supaya kita liwat email banjur pembayaran dening T / T.Sampeyan bisa mbayar kanthi akeh cara.

    8. Apa tuku saka sampeyan ora liyane?
    1. Kualitas dhuwur
    2. Kepileh Lan Unik Craftsmanship
    3. Layanan Superior
    4. Tim sing apik banget
    5. Rega Kompetitif

    9. layanan apa sampeyan bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangginaan supados langkung: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, DAF, DES;
    Mata uang Pembayaran Ditampa : USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;
    Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

    Produk sing gegandhengan