Kaos Polo Lengan Pendek Pria Cepet Cepet Kering Bolong

Katrangan singkat:

1.Material polyester pongee.
2. Kaos polo, kancing telu ing kerah.
3. Lengan pendek kanggo musim panas.
4.Cepet pangatusan kain kanggo comfort.
5.Kita bisa nggawe warna sing beda-beda utawa nambah logo.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Jeneng produk Kaos polo golf lengan pendek pria cepat kering cepat kering
Bahan Polyester Pongee; Nylon utawa Polyester taffeta
LOGO Sablon sutra & pencetakan transfer panas & bordir
Ukuran ukuran khusus
warna Putih, ireng, abang, biru, kuning utawa werna khusus
Fitur & kauntungan Tahan banyu, antistatik, ora ndemek rambut utawa jenggot
Packing 1 pc/bag, 50 pcs/karton, 60*40*30 cm, 13 kg
Wektu Sampel 3-7 dina

Titik sadean

1. Desain gesper kerah, bisa diikat utawa dilebur.
2. Kain nyaman lan kain cepet garing kelangan.
3. Kita duwe gaya pria lan wanita ing macem-macem warna.
4. Kain ora nyerep panas, nggawa sampeyan kelangan ing mangsa panas.

Anyar-Kedatangan-Cepat-Kering-Mesh-Pria-prime-S-S-Short-Sleeve-Golf-Polo-T-Shirts.webp (2)
New-Arival-Cepat-Cepat-Kering-Mesh-Pria-prime-S-S-Short-Sleeve-Golf-Polo-T-Shirts.webp (4)
New-Arrival-Cepat-Cepat-Kering-Mesh-Pria-prime-S-S-Short-Sleeve-Golf-Polo-T-Shirts.webp (1)
New-Arival-Cepat-Cepat-Kering-Mesh-Pria-prime-S-S-Short-Sleeve-Golf-Polo-T-Shirts.webp (3)

Aplikasi Produk

1. Irah-irahane ora kena lan gulu ora krasa ora kepenak.
2. Iku mung dawa tengen.
3. Manungsa waé kanggo rinci, kualitas dhuwur nang endi wae.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?
    Ya, nanging biaya pengiriman.

    2. Carane sampeyan bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi kanggo konfirmasi customer.Lan Pemriksaan pungkasan sadurunge dikirim.

    3. Carane akeh MOQ sampeyan?
    1pc wis ok!

    4. Apa sampeyan nampa OEM & ODM & logo Custom?
    Ya, kita profesional ing wilayah iki luwih saka 20 taun lan nggarap akeh merek gedhe.

    5. Apa jinis produk sing sampeyan gawe?
    Headwear, Busana, Selendang, Sarung Tangan, Celemek

    6. Apa sampeyan pabrik?
    ya wis!Sugeng rawuh dateng kita.

    7. Kepiye carane kita bisa pesen lan mbayar?
    Supaya kita liwat email banjur pembayaran dening T / T.Sampeyan bisa mbayar kanthi akeh cara.

    8. Apa tuku saka sampeyan ora liyane?
    1. Kualitas dhuwur
    2. Kepileh Lan Unik Craftsmanship
    3. Layanan Superior
    4. Tim sing apik banget
    5. Rega Kompetitif

    9. layanan apa sampeyan bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangginaan supados langkung: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, DAF, DES;
    Mata uang Pembayaran Ditampa : USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;
    Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

    Produk sing gegandhengan