Kepiye carane ngresiki kemul wol karang anyar?

Kepiye carane ngresiki kemul wol karang anyar?Umume konsumen ora ngerti persis carane ngumbah kemul wol karang nalika digawa menyang omah.Ing kene, layanan pelanggan pabrik nyulam chaoyuan nggawe ringkesan khusus babagan masalah carane ngumbah kemul, supaya kanca-kanca sing tuku kemul ngerti carane ngumbah akal sehat saka kemul.

Kepiye carane ngresiki kemul wol karang anyar?

Kaping pisanan, nalika nerangake cara sing bener kanggo ngumbah kemul, sampeyan kudu jelas babagan kualitas kemul sing sampeyan tuku.Beda kualitas cara ngresiki kemul beda.Kita kira-kira bisa nggolongake kualitas kemul dadi rong kategori miturut sing umume didol ing pasar.Siji jinis kemul wol murni, siji jinis kemul wol karang.Cara ngumbah kemul rong jinis iki beda.Sing pertama.Cara ngumbah selimut wol murni: Selimut wol ora bisa dicuci ing mesin cuci.Selimut wol bisa rusak amarga mesin cuci kanthi kacepetan dhuwur.

Selimut wol sawise dicuci gampang cacat.Dadi, mung wisuh tangan bisa menyang dry cleaner.Rendhem kemul woolen ing banyu adhem sadhela sadurunge dicuci.Banjur copot kemul, alon-alon remet banyu lan gosok nganggo sabun.Aja kemul garing, remet nganggo tangan.Yen ora, kemul bakal gampang deform.Pungkasan, kemul tetep garing lan adoh saka srengenge, sing bisa dadi atos, nyebabake bentuke ilang, lan rambute ilang.Cara ngumbah selimut wol yaiku babagan menehi perhatian marang masalah kasebut.Kapindho.Selimut tumpukan karang, sing bisa dicuci ing mesin cuci.Nanging sampeyan ora kudu nambah gelembung.Paling cocog kanggo nggunakake banyu adhem kira-kira 20 derajat.Mesthi, ngumbah tangan luwih apik, lan kemul karang bisa dicuci kanthi cara sing padha karo kemul wol.Yen arep ngresiki nganggo mesin cuci, elinga supaya ora garing langsung nganggo mesin cuci.Sampeyan njupuk metu lan remet garing nganggo tangan.Selimut diutamakake kanthi iyub-iyub garing, bisa nahan selimut luwih akeh, uga rambut ora gampang ilang.

Sabanjure, yen pengin supaya kemul sawise wisuh liyane shun, bisa di resiki ing mburi, rawuh bab siji utawa loro cuka putih, supaya bisa nggawe kemul sawise ngumbah katon luwih nggantheng.Pungkasan, penting kanggo ngelingi manawa kemul apa wae sing sampeyan gunakake, aja nganggo banyu sing nggodhok.Banyu sing nggodhok ora mung bakal ngrusak kemul, nanging uga nyebabake kelangan wol.Ing dhuwur iki ringkesan carane ngumbah kemul kanthi bener, mugi-mugi sampeyan maca, kanggo mbantu sampeyan ngumbah kemul!


Wektu kirim: Feb-12-2022