Produk Reflektif

  • Blink Aman Reflektif Earmuffs Winter Hat

    Blink Aman Reflektif Earmuffs Winter Hat

    1.Material poliester kanthi kain reflektif.

    2. Topi nduweni pelindung kuping.

    3.Iku beludru ing njero supaya sampeyan anget.

    4. Ana gesper ing gulu.Iku kuwat.

    5. Bisa digunakake dening wong lanang lan wadon lan bisa disesuaikan karo ukuran bocah.

  • Topi rajutan poliester diwasa reflektif

    Topi rajutan poliester diwasa reflektif

    1. Iki minangka topi rajutan reflektif.
    2. Topi rajutan reflektif digawe saka poliester, benang reflektif lan bulu Polar super alus.
    3.Makutha topi rajutan reflektif nggunakake desain heksagonal, luwih pas karo garis sirah.

  • Reflektif Polyester Backpack Drawstring Bag

    Reflektif Polyester Backpack Drawstring Bag

    1. Tas
    2. Tas digawe saka kain reflektif, poliester.
    3.Logo bisa custom, kaya silkscreen printing, transfer panas, sublimasi, digital printing.
    4. Tas bisa digunakake maneh, ramah lingkungan, bisa didaur ulang.
    5. Tas wis kanthong zipper.
    6.We ndhukung ukuran selaras lan werna, welcome priksaan lan pesenan.

  • Tas Belanja Poliester Reflektif

    Tas Belanja Poliester Reflektif

    1. tas belanja Reflektif
    2. Bahan kasebut 100% poliester.
    3. Tas blanja iki nduweni gagang supaya gampang digawa.
    4. Ing ngisor tas blanja dihiasi karo werna ireng, sing ora katon monoton.
    5.We ndhukung kustomisasi, welcome kanggo ngunjungi kita.

  • Sarung Tangan Reflective Knitted Dewasa

    Sarung Tangan Reflective Knitted Dewasa

    1. Sarung tangan rajutan
    2.Material yaiku akrilik, bulu kutub lan benang reflektif.
    3. Sarung tangan mathuk kanggo paling wong kanggo nyandhang saben dina.
    4. Ana pita elastis ing bangkekan sarung tangan kanggo nyegah angin mlebu.
    5. Desain lan warna kasedhiya, sampeyan bisa milih set sing disenengi.

  • Sarung Tangan Dewasa Rajut Reflektif

    Sarung Tangan Dewasa Rajut Reflektif

    1. Sarung tangan rajutan
    2.Material yaiku akrilik lan bulu polar lan benang reflektif.
    3. Sarung tangan cocok kanggo umume pria, wanita lan remaja.
    4. Bangkekan nduweni pita elastis kanggo nyetel lan pas karo bangkekan, ora gampang slip.
    5. Werna lan logo bisa dipilih.

  • Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie

    Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie

    1. Beanie Akrilik Reflektif.
    2.Material akrilik lan tenunan termenung.
    3. Beanie duwe ndhuwur bunder, tunggal.
    4. Kabeh jinis warna, gaya, ukuran bisa disesuaikan.
    5. Topi nganggo benang reflektif, ing wayah wengi kanthi cahya bakal dadi padhang banget nalika sumunar, madhangi pepeteng.
    6.Our perusahaan duwe paten ing produk termenung.

  • Selendang dewasa rajutan reflektif

    Selendang dewasa rajutan reflektif

    1. Selendang Reflektif
    2.Material yaiku tenunan reflektif lan bulu polar.
    3. Dawane lan werna bisa disesuaikan.
    4. Bahan sing nyaman lan alus nglindhungi gulu saka angin ing mangsa adhem lan nyedhiyakake anget.
    5. Selendang nyedhiyakake suhu sing nyenengake kanggo sampeyan, supaya rai lan gulu anget, pamit kanggo kadhemen.

  • Sarung Tangan Ski Dewasa Reflektif

    Sarung Tangan Ski Dewasa Reflektif

    1. Sarung tangan reflektif
    2. Sarung tangan digawe saka kain reflektif, PU.Kain kasebut alus lan anget, nganggo ing mangsa supaya anget.
    3. Multi-werna nyukupi kabutuhan, lan nggawe sarung tangan modis.
    4.Logo minangka dhukungan kanggo disesuaikan.
    5.Elastisitas dhuwur, cocok kanggo ukuran sing beda-beda.