Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie

Katrangan singkat:

1. Beanie Akrilik Reflektif.
2.Material akrilik lan tenunan termenung.
3. Beanie duwe ndhuwur bunder, tunggal.
4. Kabeh jinis warna, gaya, ukuran bisa disesuaikan.
5. Topi nganggo benang reflektif, ing wayah wengi kanthi cahya bakal dadi padhang banget nalika sumunar, madhangi pepeteng.
6.Our perusahaan duwe paten ing produk termenung.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Detail Produk

jinis Topi rajutan
Bahan: 100% Akrilik, benang reflektif
ukuran: Ukuran siji, bisa disesuaikan
warna: Akeh warna sing bisa dipilih.
Logo khusus: Logo sing disesuaikan
Panggunaan Headwear
MOQ: MOQ kurang lan saham cukup
Packing: 50 pcs/polybag/kotak batin, 200 pcs/karton luar
Paket kustom: Ok
Label adat: Ok
wektu pangiriman: 3-30 dina
Fitur: Reflective lan High strechability

Titik sadean

1. Topi kabeh duwe benang reflektif, sing nduweni efek reflektif sing apik.
2. Ing njero topi yaiku bulu kutub, sing alus lan anget, nyedhiyakake anget ing mangsa.
3. Ana macem-macem werna topi kanggo sampeyan milih.Kita uga ndhukung werna lan logo khusus.
4. Topi iki cocok kanggo nganggo kapan wae, kayata mlaku-mlaku, sepedaan, pesta, lsp.

Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie
Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie

Aplikasi Produk

1.Beanie pas karo circumference sirah, supaya ana ora perlu sumelang ing bab ukuran.
2.Kain alus, mulyo lan stretchy lan ora bakal nggosok utawa ngganggu kulit, kain tahan banyu kanggo njaga anget, garing lan dilindhungi saka unsur mangsa nalika latihan cuaca adhem.
3. Visibilitas dhuwur ing wayah wengi.Benang reflektif disinari ing wayah wengi, lan efek reflektif kuwat, njamin nyopir aman.

Beanie Rajut Akrilik Unisex Reflektif (5)
Beanie Rajut Akrilik Unisex Reflektif (11)
Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie (10)
Reflective Unisex Acrylic Knitted Beanie (12)

Kenapa Pilih Kita?

1. Kualitas Pinunjul: Kita peduli karo saben topi sing digawe!Kita nindakake kanthi serius lan tanggung jawab.Pakaryan sing apik bakal nggawa reputasi apik kanggo merek sampeyan.
2. Manungsa waé kanggo Details: Mbayar manungsa waé kanggo cilik iku ndadekake kita ngadeg metu saka liyane.
3. Pabrik langsung rega kompetitif.
4. Komunikasi sing cethaLayanan kelas siji lan respon cepet: kabeh pitakon sampeyan bisa dijawab sajrone 24 jam.

  • 针织帽DIY

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?
    Ya, nanging biaya pengiriman.

    2. Carane sampeyan bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi kanggo konfirmasi customer.Lan Pemriksaan pungkasan sadurunge dikirim.

    3. Carane akeh MOQ sampeyan?
    1pc wis ok!

    4. Apa sampeyan nampa OEM & ODM & logo Custom?
    Ya, kita profesional ing wilayah iki luwih saka 20 taun lan nggarap akeh merek gedhe.

    5. Apa jinis produk sing sampeyan gawe?
    Headwear, Busana, Selendang, Sarung Tangan, Celemek

    6. Apa sampeyan pabrik?
    ya wis!Sugeng rawuh dateng kita.

    7. Kepiye carane kita bisa pesen lan mbayar?
    Supaya kita liwat email banjur pembayaran dening T / T.Sampeyan bisa mbayar kanthi akeh cara.

    8. Apa tuku saka sampeyan ora liyane?
    1. Kualitas dhuwur
    2. Kepileh Lan Unik Craftsmanship
    3. Layanan Superior
    4. Tim sing apik banget
    5. Rega Kompetitif

    9. layanan apa sampeyan bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangginaan supados langkung: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, DAF, DES;
    Mata uang Pembayaran Ditampa : USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;
    Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

    Produk sing gegandhengan