Sarung Tangan Ski Musim Dingin Anti banyu & Angin

Katrangan singkat:

1. Sarung tangan ski
2.Sarung tangan ski digawe saka PU lan beludru super alus.
3. Bangkekan nduweni pita elastis kanggo mbantu sampeyan nyetel.Manset bangkekan elastis sing luwih dawa cukup dhuwur kanggo nyegah hawa adhem lan salju ora mlebu.
4. Ana pancing ing tengah sarung.
5. Ukuran lan werna kita ndhukung kanggo adat.


Detail Produk

FAQ

Tag produk

jinis Sarung tangan mangsa
Bahan:

PU

ukuran: adat
warna: Akeh warna sing bisa dipilih.
Logo: adat
Panggunaan Sandhangan tangan
MOQ: MOQ kurang lan saham cukup
Packing: 50 pcs/polybag/kotak batin, 200 pcs/karton luar
Paket kustom: Ok
Label adat: Ok
wektu pangiriman: 3-30 dina
Fitur: Anti banyu, PU

Titik sadean

1.Sarung tangan digawe saka anti banyu ing mburi tangan kanggo nyegah salju saka soaking sarung tangan.
2. Sarung tangan ski duwe tali sing bisa diatur supaya ora ambruk lan klip supaya ora goresan.
3. Sarung tangan ski digawe saka kain PU frosted ing lontar kanggo gesekan ditambahake.

1
3

Aplikasi Produk

主图
Sarung Tangan Salju Anti Air & Angin kanggo Sarung Tangan Anti-Slip Ski

1. Iku mbantu supaya tangan anget.Desain multi-lapisan nyegah panas supaya ora ilang lan tangan sampeyan ora cilaka.Sampurna kanggo kerja ruangan, olahraga ruangan lsp.
2. Sarung tangan mangsa iki duwe lapisan njaba tahan banyu sing bisa ngusir banyu lan tetep anget lan garing.
3.Full PU desain sarung tangan palem, tinimbang bahan PVC inferior utawa semi-Pu materi, garis khusus karo non-slip, nyandhang-tahan, anti nglereni fungsi.Ora mung duwe proteksi sing kuat kanggo tangan sampeyan, nanging uga mbantu sampeyan dadi fleksibel nalika nggunakake alat.

Babagan Perusahaan

Ing 2015 HEBEI FUZHI IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD nyiyapake pabrik kain lan sirah model anyar sing pertama.Pabrik rajutan kapindho bakal disiyapake ing 2017 (Shijiazhuang Goldden Cloth Co., Ltd).Pabrik kasebut menangake jalur produksi model anyar lan sistem pangolahan otomatis komputer.Swara 500 buruh lan 600 mesin bisa nyedhiyakake luwih saka 6000,000pcs kapasitas produksi saben sasi.Tim Profesional sing dhuwur bakal nyedhiyakake solusi lengkap lan produk sing paling apik kanggo kabeh pelanggan global.

pabrik

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1. Apa sampeyan nyedhiyakake conto gratis?
    Ya, nanging biaya pengiriman.

    2. Carane sampeyan bisa njamin kualitas?
    Tansah sampel pra-produksi kanggo konfirmasi customer.Lan Pemriksaan pungkasan sadurunge dikirim.

    3. Carane akeh MOQ sampeyan?
    1pc wis ok!

    4. Apa sampeyan nampa OEM & ODM & logo Custom?
    Ya, kita profesional ing wilayah iki luwih saka 20 taun lan nggarap akeh merek gedhe.

    5. Apa jinis produk sing sampeyan gawe?
    Headwear, Busana, Selendang, Sarung Tangan, Celemek

    6. Apa sampeyan pabrik?
    ya wis!Sugeng rawuh dateng kita.

    7. Kepiye carane kita bisa pesen lan mbayar?
    Supaya kita liwat email banjur pembayaran dening T / T.Sampeyan bisa mbayar kanthi akeh cara.

    8. Apa tuku saka sampeyan ora liyane?
    1. Kualitas dhuwur
    2. Kepileh Lan Unik Craftsmanship
    3. Layanan Superior
    4. Tim sing apik banget
    5. Rega Kompetitif

    9. layanan apa sampeyan bisa nyedhiyani?
    Katentuan Pangginaan supados langkung: FOB, CFR, CIF, EXW, FAS, CIP, FCA, CPT, DEQ, DDP, DDU, DAF, DES;
    Mata uang Pembayaran Ditampa : USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, D/PD/A, MoneyGram, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis, Escrow;
    Basa: Inggris, Cina, Spanyol, Jepang, Portugis, Jerman, Arab, Prancis, Rusia, Korea, Hindi, Italia

    Produk sing gegandhengan