Produk musim dingin / sarung tangan

  • Winter Warm Custom Unisex Salju Sarung Tangan Ski

    Winter Warm Custom Unisex Salju Sarung Tangan Ski

    1. Sarung tangan ski reflektif.

    2. Dirajut nganggo bahan akrilik.

    3. Beludru ditambahake ing njero kanggo nyegah kadhemen lan tetep anget.

    4.Logo minangka dhukungan kanggo disesuaikan.

    5.Selimut bisa disesuaikan karo warna favorit.

  • Sarung Tangan Ski Anak Anget Custom

    Sarung Tangan Ski Anak Anget Custom

    1. Sarung tangan ski bocah
    2.Material 100% polyester lan PU.
    3. Ukuran lan werna bisa disesuaikan, kita uga bisa nindakake ukuran diwasa.
    4.Premium Performance: Dijamin dening kain cipratan-bukti ing mburi tangan saged kanggo ngiyataken fungsi anti banyu lan aplikasi kanggo dina salju lan udan.

  • Sarung Tangan Ski Musim Dingin Anti banyu & Angin

    Sarung Tangan Ski Musim Dingin Anti banyu & Angin

    1. Sarung tangan ski
    2.Sarung tangan ski digawe saka PU lan beludru super alus.
    3. Bangkekan nduweni pita elastis kanggo mbantu sampeyan nyetel.Manset bangkekan elastis sing luwih dawa cukup dhuwur kanggo nyegah hawa adhem lan salju ora mlebu.
    4. Ana pancing ing tengah sarung.
    5. Ukuran lan werna kita ndhukung kanggo adat.

  • Sarung Tangan Reflective Knitted Dewasa

    Sarung Tangan Reflective Knitted Dewasa

    1. Sarung tangan rajutan
    2.Material yaiku akrilik, bulu kutub lan benang reflektif.
    3. Sarung tangan mathuk kanggo paling wong kanggo nyandhang saben dina.
    4. Ana pita elastis ing bangkekan sarung tangan kanggo nyegah angin mlebu.
    5. Desain lan warna kasedhiya, sampeyan bisa milih set sing disenengi.

  • Sarung Tangan Dewasa Rajut Reflektif

    Sarung Tangan Dewasa Rajut Reflektif

    1. Sarung tangan rajutan
    2.Material yaiku akrilik lan bulu polar lan benang reflektif.
    3. Sarung tangan cocok kanggo umume pria, wanita lan remaja.
    4. Bangkekan nduweni pita elastis kanggo nyetel lan pas karo bangkekan, ora gampang slip.
    5. Werna lan logo bisa dipilih.

  • Sarung Tangan Ski Dewasa Reflektif

    Sarung Tangan Ski Dewasa Reflektif

    1. Sarung tangan reflektif
    2. Sarung tangan digawe saka kain reflektif, PU.Kain kasebut alus lan anget, nganggo ing mangsa supaya anget.
    3. Multi-werna nyukupi kabutuhan, lan nggawe sarung tangan modis.
    4.Logo minangka dhukungan kanggo disesuaikan.
    5.Elastisitas dhuwur, cocok kanggo ukuran sing beda-beda.