Ing 2015 HEBEI FUZHI IMPORT & EXPORT TRADING CO., LTD nyiyapake pabrik kain lan sirah model anyar sing pertama.Pabrik rajutan Kapindho disiyapake ing 2017. Pabrik kasebut duwe garis produksi model anyar lan sistem pangolahan otomatis komputer tingkat internasional.Swara 500 buruh lan 600 mesin bisa nyedhiyakake luwih saka 6000,000pcs kapasitas produksi saben sasi.Tim Profesional sing dhuwur bakal nyedhiyakake solusi lengkap lan produk sing paling apik kanggo kabeh pelanggan global.