Apa kemul karang mbebayani kanggo awak manungsa

Coral kemul kanggo tuku cara, karang kemul mbebayani kanggo awak manungsa?Selimut wol karang minangka produk tekstil omah sprei sing umum digunakake, permukaan selimut kaya mewah, kaya rasa elastis, saiki ana selimut wol karang, minangka bahan selimut paling anyar ing China, uga populer banget. , dadi apa cara kanggo tuku kemul wool karang?

Apa kemul karang mbebayani kanggo awak manungsa

Carane tuku kemul wool karang

1. Delengen rasane

Suede kudu alus lan nyaman kanggo disentuh.Temenan, pewarnaan lan finishing kain ora apik, rasa kasar, ora kepenak.

2, katon ing gaya

Werna pola kudu nyenengake lan nyenengake mripat, lan pasuryan wol kudu elastis.

3. Deleng ing ukuran

Ukuran gumantung sapa sing nggunakake utawa apa sing ditindakake.Contone, kemul bayi ing China umume ukuran 90cm * 110cm.Ukuran kanggo bocah-bocah umume 100cm * 140cm, lan kanggo wong diwasa, 150cm * 200cm digunakake.230cm utawa luwih bisa digunakake kanggo sing dhuwur.Yen beludru karang digunakake minangka lembaran, kemul sing ambane 1,8m bisa digunakake kanggo amben 1,5m;Kasur sing ambane 1,8 meter bisa dipilih.

4, katon ing kekandelan

Kekandelan kudu moderat, kemul banget kandel lan gedhe banget, reresik banget angel;Tipis banget kanggo tetep anget.Pengin nggunakake lapisan pindho nambah nglukis umum ing mangsa, ing kamar air conditioning, pungkasan spring utawa awal Autumn bisa nggunakake siji lapisan rambute pindho sisi.

5, katon ing kualitas karya

Kwalitas pengerjaan sing apik saliyane krasa alus, jahitane kuwat, pinggiran kudu rapi, permukaan kemul kudu resik, utuh, ora rontok rambut!

Carane ngresiki kemul wool karang

Aja nggunakake mesin cuci kanggo garing kemul, nanging remet garing nganggo tangan.Selimut diwenehi prioritas kanthi teduh garing, bisa nahan tampilan kemul luwih akeh, uga ora gampang ilang wol, warna lan luster padhang.Yen sampeyan pengin nggawe kemul krasa alus sawise wisuh, nambah bab siji utawa loro cuka putih kanggo wisuh pungkasan kanggo nggawe katon padhang.


Wektu kirim: Feb-12-2022